TOURS & WORKSHOPS

Je kunt bij Bottle Distillery rondleidingen, proeverijen en workshops volgen. Voor groepen vanaf 6 personen is dit mogelijk op elke dag van de week. Je kunt bij het reserveren de gewenste dag en tijd aangeven.

Ben je alleen of met een groep tot 6 personen? Een rondleiding is mogelijk op elke dag van de week. Voor proeverijen en workshops kun je je inschrijven op geselecteerde datums.

Rondleiding

In een rondleiding krijg je toelichting over de distilleerderij en gaan we uitgebreid in op de werking van onze distilleerketel. Je krijgt een toelichting op de verschillende soorten sterke dranken. In het proeflokaal proef je naar eigen keuze 3 van onze destillaten.

Tijdsduur: circa 1/2 uur
Prijs per persoon: € 12,50 (rondleiding + 3 proefglazen)

Proeverij

Na ontvangst met een koffie of thee krijg je een uitgebreide toelichting over de distilleerderij, het proces van distilleren en extraheren en de werking van onze distilleerketel. Je krijgt uitgebreid uitleg over onze destillaten en gaat onze likeuren, bierbrands, wodka en gins (puur en gemixt) proeven.

Tijdsduur: circa 1 1/2 uur
Prijs per persoon: € 22,50 (rondleiding + proeverij assortiment + koffie/thee)

Workshop Gin maken

De workshop Gin Maken start met een rondleiding. We geven je uitgebreid inzicht in het proces van grondstof tot eindproduct. Vervolgens krijg je uitleg over de werking van de distilleerketel, de fases in het destilleren en het rijpingsproces in onze eikenhouten vaten. Met ruiken en proeven beleef je elke stap van het proces.
Na de rondleiding proef je verschillende soorten gins. Puur en in combinatie met verschillende tonics en garneringen. Daarna ga je zelf met distillaten en extracten aan de slag om jouw eigen unieke gin te maken. Je kunt je DIY gin zelf proeven en elkaars creaties beoordelen. Jouw eigen DIY gin neem je in een flesje mee naar huis.

Tijdsduur: circa 2 1/2 uur
Prijs per persoon: € 38,- (rondleiding + proeverij + koffie/thee + flesje DIY Gin)

Workshop Kruidenbitter/kruidenlikeur maken

De workshop Kruidenbitter/kruidenlikeur Maken start met een rondleiding. We geven je uitgebreid inzicht in het proces van grondstof tot eindproduct. Vervolgens krijg je uitleg over de werking van de distilleerketel, de fases in het destilleren en het rijpingsproces in onze eikenhouten vaten. Met ruiken en proeven beleef je elke stap van het proces.
Tijdens en na de rondleiding proef je de verschillende bierbrands, gins, wodka en likeuren uit ons assortiment. Daarna ga je zelf met distillaten en extracten aan de slag om jouw eigen kruidenbitter of kruidenlikeur te maken. Je kunt je DIY kruidenbitter of kruidenlikeur zelf proeven en elkaars creaties beoordelen. Jouw eigen DIY kruidenbitter of kruidenlikeur neem je in een flesje mee naar huis.

Tijdsduur: circa 2 1/2 uur
Prijs per persoon: € 38,- (rondleiding + proeverij + koffie/thee + flesje DIY Herbal Liqueur)

Reserveren vanaf 6 personen

Laat a.u.b. je telefoonnummer en/of e-mailadres achter zodat we je inschrijving kunnen bevestigen.

Reserveren 1 tot 6 personen

Laat a.u.b. je telefoonnummer en/of e-mailadres achter zodat we je inschrijving kunnen bevestigen.

Start typing and press Enter to search