THE PLACE FOR LUCKY BASTARDS - WINKEL EN WEBSHOP OPEN

Bottle Distillery distilleert op ambachtelijke wijze gin, rum, wodka, bierbrand en likeuren. Zodra het weer mag van de overheid kun je in het proeflokaal en onze benedenbar met terras terecht voor de lekkerste dranken en eten. In een rondleiding, proeverij en workshop kom je op een aangename manier meer te weten over de distilleerderij en de producten. De slijterij is ook tijdens de lockdown open. Je kunt er terecht voor al onze distillaten en we hebben een compleet assortiment lokale bieren. We zijn gevestigd in de voormalige Melkontvangst op het Campina-terrein, Kanaaldijk-Zuid 1D, Eindhoven.

Over ons

THE PLACE FOR LUCKY BASTARDS - WINKEL EN WEBSHOP OPEN

Bottle Distillery distilleert op ambachtelijke wijze gin, rum, wodka, bierbrand en likeuren. Zodra het weer mag van de overheid kun je in het proeflokaal en onze benedenbar met terras terecht voor de lekkerste dranken en eten. In een rondleiding, proeverij en workshop kom je op een aangename manier meer te weten over de distilleerderij en de producten. De slijterij is tijdens de lockdown gewoon open. Je kunt er terecht voor al onze distillaten en we hebben een compleet assortiment lokale bieren. We zijn gevestigd in de voormalige Melkontvangst op het Campina-terrein, Kanaaldijk-Zuid 1D, Eindhoven.

Over ons

Bezoek ons

Onze distilleerketel staat centraal en is regelmatig in gebruik tijdens onze openingstijden. In het proeflokaal met terras kun je terecht om onze producten te proeven, puur of in een van de speciaal geselecteerde cocktails. Naast onze dranken schenken we er ook (speciaal) bieren, fris, koffie en thee. Onze producten kun je kopen bij de betere slijterijen waarmee we samenwerken, in ons winkeltje en via de webshop. We bieden mogelijkheid voor rondleidingen, proeverijen en workshops. Daarnaast beschikken we over meerdere ruimtes die af te huren zijn voor bijeenkomsten en evenementen, voor kleine en grote groepen.