Over ons

BOTTLE DISTILLERY

Bottle Distillery werkt met een kleinschalige aanpak en small batches. We zetten in elke stap de kwaliteit van onze producten voorop en gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten en geen smaak-, geur- en kleurstoffen. Voor het distilleren nemen we ruim de tijd en voeren een groot deel van de activiteiten handmatig uit, waarbij we voortdurend de kwaliteit bewaken. Zo worden eerlijke kwaliteitsproducten geboren met de beste smaak, geur en kleur.

Destilleren is een van de mooiste ambachten en we laten je graag zien hoe we komen tot onze prachtige distillaten. Onze ‘potstill’ met koperen helm is daarbij vanzelfsprekend het blinkende middelpunt.

LOKALE SAMENWERKING

We kiezen voor zoveel mogelijk samenwerking met ondernemers uit Eindhoven en omgeving. Ondernemers die net als wij gaan voor het allerbeste resultaat. Zo gebruiken we bijvoorbeeld het bier van onze buurman, Stadsbrouwerij Eindhoven, voor onze bierbrand. Voor onze koffielikeur gebruiken we de koffie van Beanbrothers uit Eindhoven.

SCHELLENSFABRIEK

Bottle Distillery is gevestigd in het pand van de Schellensfabriek, de laatste textielfabriek van Eindhoven. Deze industriële locatie herbergt nu vele ambachten. Naast Bottle Distillery vind je er: de Stadsbrouwerij Eindhoven, designers, architecten en ontmoetingsruimtes. Het deels monumentale pand ligt in het centrum van Eindhoven aan de Dommel op de plaats waar deze rivier kruist met de Vestdijk.